top of page

O nas

Tradicija naše namestitve se ponaša s skoraj 60-letno tradicijo. S stalnim izboljšanjem ponudbe, prenovo sob in povečanjem namestitvenih zmožnosti smo iz leta v leto rastli in pridobivali izredno pomembne izkušnje, ki so nas pripeljale do tu, kjer smo danes – eni izmed najboljših ponudnikov v mestu s svetovno znano naravno znamenitostjo!

Trudimo in prizadevamo si gostom nuditi ne le udobnega prenočišča, temveč tudi prijaznega stika in prijetnega doživetja. Z veseljem z vami delimo prav posebne lokalne zgodbe in vam zaupamo skrivnosti naših krajev.

68281337.jpg

Naše namestitve se nahajajo v mirnem in zelenem delu mesta Postojne. Od starega mestnega centra smo oddaljeni le 10 minut hoje, do svetovno znane Postojnske jame pa nas loči le kratek, 20 minutni sprehod po novo urejeni zeleni poti ob reki Pivki.

Na vrtu, prekritem z  negovano travo, ki meji s stoletnim parkom, v poletni sezoni postavimo ličen senčnik z vrtno mizo in stoli. Na posebno željo pa vam tu postrežemo tudi zajtrk.

V nedavno obnovljenem nadstropju so gostom na voljo tri spalnice - dve dvoposteljni, ena triposteljna. V nadstropju je namensko dograjena in opremljena tudi zajtrkovalnica. Ker verjamemo v kvaliteto, zajtrke pripravljamo z domačimi proizvodi, sezonskim sadjem in zelenjavo iz domačega vrta ter drugimi lokalnimi izdelki. Oblikujemo jih tudi v skladu z željami naših gostov (prehranske motnje, alergije, vegetarjanstvo ali veganstvo). Sobe in apartma so centralno ogrevani, klimatizirani, opremljeni z novim pohištvom in sodobnim LCD televizorjem, ki omogoča ogled okrog 160 programov svetovne programske sheme. V sobah je mogoč dostop do brezžičnega interneta (brezplačen WiFi).

38164353.jpg

Obiskovalce vedno znova navdušujejo čistoča in urejenost sob, urejeno in mirno naravno okolje ter naša posebnost - bogati in raznoliki zajtrki.
Gostje svoja vozila lahko parkirajo na zasebnem parkirišču, motoristi pa lahko svoje jeklene konjičke pustijo v garaži (brezplačna uporaba za goste).
Vse sobe vključujejo pisalno mizo, garderobno omaro ter zasebno kopalnico s prho, osnovnimi kozmetičnimi pripomočki in sušilcem za lase. Nahajajo se v 1. nadstropju naše hiše. Najeti je mogoče tudi apartma, ki je namensko zgrajen objekt na našem vrtu. Apartma je primeren za družine z dvemi ali tremi otroki ali 4 odrasle osebe.

Do najbližje trgovine z živili, do odlične restavracije in bara je le kratkih 200 m.
V sklopu nastanitve lahko uporabljate skupen vrt in brezplačno zasebno parkirišče, na voljo sta vam tudi dve kolesi, moško in žensko.

Glavna avtobusna postaja je približno 400 m stran, do železniške postaje pa je 1,4 km. V mestu si lahko izposodite mestna kolesa sistema POSBikes, izbirate lahko med električnimi in navadnimi kolesi. Do najbližje postaje in hkrati tudi turistično-informacijskega centra, je le 5 min hoje. Letališče Jožeta Pučnika Ljubljana je oddaljeno 73 km od gostišča, letališče Trieste Ronchi dei Legionari pa 75 km. Naša lokacija je izvrstno izhodišče za raziskovanje zahodnega dela Slovenije, saj je do Ljubljane le 30 minut, do morja 30 minut in do doline Soče 40 minut.

Veselimo se vašega obiska!

bottom of page